Om oss

Här har vi jobbat med turistinformation i många år och i många former. Genom åren har det som från 2013 kallas Svenska Bussmagasinet växt fram. Det som bland annat började som en liten broschyr i A5-storlek blev till slut en bussguide i större format. Nu har denna guide utvecklats till ett härligt, glansigt fyrfärgsmagasin med både spännande annonsörer och informativa texter om intressanta besöksmål runt om i Sverige.

Nytt för 2013 var kartor över varje län där alla annonsörer är utmärkta för en enklare geografisk överblick. Under 2014 började vi att utveckla färdiga förslag på rutter i olika län. Under detta år hann vi med både Värmland, Dalarna och Skåne. I vårt vårnummer 2015 bjöd vi bland annat på en utökad veckorutt runt Skåne, massor av destinationer runt Glasriket och ett inspirerande fokus på Roslagen. I höstnumret 2015 fick läsaren besöka Hudiksvall, Örebro och Dalsland. Under 2016 hade vi fokus på bland annat södra Bohuslän, Dalarna och Vallonbruken under våren och i vårt höstnummer låg fokus på Blekinge, Dalarna och Stockholm. 2017 hann vi besöka Kalmar, Sala och Gävleborg under våren och sedan fokuserade vi på Borås och Linköping under hösten. I januari 2018 kom vårt vårnummer för 2018 med extra fokus på Stockholm samt Skaraområdet!

Våra säljare

Våra säljare jobbar inriktat på sina egna distrikt i landet för att skapa synergi mellan annonsörerna. Det vill säga hitta annonsörer i samma område som kompletterar varandra. Detta för att underlätta bussbolagens planering att skapa heldags-/flerdagsupplevelser utan alltför långa resor mellan stoppen.

Vår atelje

Vi har en egen atelje som producerar Svenska Bussmagasinet. Här hjälper vi er gärna med layout av er annons etc. om ni så önskar.

Utgåvor

Vår- och sommarupplagan: Denna upplaga är vanligtvis något större än de andra då många av våra resmål är säsongsbetonade och driver sin verksamhet under den varmare delen av året. Ligger sedan några år tillbaka på ca 120-140 sidor (vårnumret 2015 blev hela 176 sidor tjockt!).

Höst- och vinterupplagan: Detta nummer växer för varje år och var vid senast utgåvan 124 sidor tjockt.

Norgeupplagan: Nytt från och med 2013 är vår Norgeupplaga där norska bussbolag hittar information om svenska turistmål/affärsverksamheter som gärna tar emot norska bussresenärer. Om ni som annonsörer är intresserade av att vara med i Norgeupplagan är ni välkomna att kontakta oss!

framsidor2016_nyframsidor2015 framsidor2014 framsidor2013 framsidor2012